Nyt samarbejde mellem DF og Enhedslisten

22. marts 2012 16:37 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Nyt samarbejde mellem DF og Enhedslisten
Billede mangler

Dansk Folkeparti og Enhedslisten har endnu en gang gennemført et fælles projekt. 
Denne gang er der tale om et element i den store energiaftale, der netop er blevet indgået i dag. 
Begge partier er store tilhængere af bølgeenergi, og det forlyder nu, at netop en større satsning på bølgeenergi bliver en del aftalen. 
“Lad os sige det sådan, at vi har haft et åndeligt fællesskab,” siger Dansk Folkepartis finansordfører, Kristian Thulesen Dahl, da han trådte ud og præsenterede et par overskrifter af aftale.  
Det har været den radikale klima- og energiminister, Martin Lidegaard, der har forhandlet på vegne af hele regeringen samt støttepartiet Enhedslisten. 
Derfor har sidstnævnte heller ikke siddet med ved forhandlingsbordet, men det var alligevel en tilfreds og smilende Per Clausen, der ankom til ministeriet. 
“Det er vist ingen hemmelighed, at Kristian Thulesen Dahl og jeg deler samme begejstring for bølgeenergi. Men hvis Enhedslisten havde fremsat et krav om bølgeenergi, var Venstre og Konservative aldrig gået med til det. Derfor er jeg glad for, at Kristian Thulesen Dahl har fået det på bordet,” siger Per Clausen. 
Det er anden gang på kort tid, Enhedslisten og Dansk Folkeparti er gået sammen i et forlig. Sidst handlede det om milliarden til den offentlig transport, der kom på banen efter betalingsringen måtte lade livet. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu