OB lejer svensker i Serie A

31. januar 2013 11:08 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
OB lejer svensker i Serie A
Billede mangler

OB har forstærket holdets offensiv her til morgen, hvor fynboerne har præsenteret svenske Daniel Löfquist som ny spiller i klubben.

Den 26-årige spiller, som kan gøre sig gældende på alle offensive pladser, er lejet i Parma for resten af 2013, men OB har forhandlet en købsoption ind i aftalen med italienerne.

– Vi har ledt efter en spiller med god fart i fødderne, og det får vi med David Löfquist. Han er hurtig, gennembrudshidsig og stærk i afslutningerne, og han har kvaliteterne til at konkurrere om alle fire offensive positioner. Endelig har han fysikken til at gøre sig gældende i duellerne, siger Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Löfquist fik sit gennembrud i perioden 2007 til 2011, hvor han spillede over 100 kampe for Mjällby. Herefter skiftede han til Parma, som dog lejede ham ud til både Gubbio og Malmö.

– Jeg er rigtig glad for at komme til OB. Det er en af de største klubber i Norden, og jeg håber, at jeg hurtigt kan begynde at hjælpe holdet til en god placering. Vi ligger allerede godt i tabellen med en kamp i baghånden, så det kan vi forhåbentlig udnytte, siger Löfquist.

Löfquist træner med OB for første gang i dag, og han har fået nummer 18.

tipsbladet.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu