OB snyder AaB for sejren i sidste sekund

6. marts 2013 20:35 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
OB snyder AaB for sejren i sidste sekund
Billede mangler

Både AaB og OB kunne med en sejr i den udsatte kamp fra efteråret indtage tredjepladsen i Superligaen, så der var vigtige point på spil på Nordjyske Arena onsdag aften. Det blev dog ikke til noget for nogen af holdene, der delte 2-2.

I denne sæson er OB det næstdårligste hold inden for det første kvarter, hvor kun Silkeborg har lukket flere mål ind. I søndags kom OB bagud mod FCK efter bare ti minutter og det blev ikke mod AaB.

Efter kun tre minutter bragte Nicklas Helenius nemlig AaB foran. Kasper Kusk drev bolden frem på midten af banen og stak bolden videre til en helt fri Nicklas Helenius, der stensikkert satte bolden i mål ved bageste stolpe.

Minuttet efter var det tæt på at blive Søren Frederiksen med et godt langskud, der havde retning mod trekanten, men Jesper Christiansen var på plads i målet.

AaB sad solidt på kampen, hvor især Kasper Kusk og Søren Frederiksen skabte store problemer for udeholdet, der i flere omgange blev sat af AaB’s hurtigere omstillinger. Men stik mod spil og chancer fik OB udlignet efter en halv time.

Emil Larsen sendte et fremragende fladt indlæg ind i feltet, hvor OB’s nye angriber, Darko Bodul, stod klar ved bageste stolpe. To AaB-forsvarere kunne lige nøjagtig ikke nå frem til bolden og så skulle østrigeren bare sætte foden på for at score sit andet mål i to kampe.

Den glæde varede dog kort, for fem minutter efter var Helenius igen på spil. Søren Frederiksen stak med en millimeterpræcis afleveringen Helenius i dybden. OB’s målmand, Jesper Christiansen, kom stormende ud af målet, men han blev fanget på mellemhånd uden for feltet, og så var det ingen sag for Helenius at score sit tiende sæsonmål til pausestillingen 2-1.

OB’s træner, Troels Bech, efterlyste inden sæsonstarten, at OB skulle spille hurtigere, og i starten af anden halvleg viste OB mere af den slags. Fynboerne spillede mere direkte, og det gav dem flere muligheder end i de første 45 minutter. De havde dog stadig svært ved, at komme til de helt store chancer mod et AaB-hold, der var blevet mere afventende og lurede på de hurtige omstillinger.

Fynboerne havde dog svært ved at holde tempoet oppe og som kampen skred frem faldt tempoet i kampen stille og roligt.

OB lagde dog i overtiden et tungt pres på hjemmeholdet, og fik et par store chancer, og til sidst lykkedes det for OB’s nyindkøb Cedric N’Koum at passere Nikolai Larsen i AaB’s mål.

Dermed blev det 2-2 og Aab forbliver på fjerdepladsen med 33 point, et point efter Randers, mens OB ligger nummer fem med 32 point. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu