Obama vil udnytte sin kone i valgkampagne

26. april 2012 08:37 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Obama vil udnytte sin kone i valgkampagne
Billede mangler

Lørdag den 5. maj tager præsident Barack Obama de første skridt i forsøget på at blive genvalgt til endnu fire år i Det Hvide Hus. Den officielle kampagne indledes i delstaterne Ohio og Virginia, og førstedame Michelle Obama vil være ved sin mands side.
– Velkommen til præsidentvalget, sagde Obamas kampagneleder Jim Messina, og tilføjede:
– Republikanerne har udpeget deres kandidat – eller skulle jeg sige, de er endt med en kandidat.
En hentydning til de op- og nedture, der har præget Mitt Romneys vej til at blive Det Republikanske Partis præsidentkandidat og Obamas modstander ved valget den 6. november.
Det er værd at hæfte sig ved to ting i meddelelsen om den officielle valgkamp: At Michelle Obama er ved sin mands side samt valget af delstater.
Michelle Obama er særdeles populær blandt amerikanerne, og det skal præsidenten udnytte. Ohio og Virginia signalerer, at netop de to stater kan blive afgørende i kampen mod Romney.
Republikanerne var forberedt på meddelelsen fra Det Hvide Hus.
– Om mindre end to uger vil præsident Barack Obama komme til Virginia med hans mislykkede politik og løftebrud, sagde delstatens Republikanske guvernør Bob McDonnell.
– Obamas politik har ført vores land i en forkert retning. Virginia og det øvrige USA har ikke råd til fire år mere af samme slags, sagde han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu