Obamas agenter sendt hjem efter sex-skandale

14. april 2012 15:15 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Obamas agenter sendt hjem efter sex-skandale
Billede mangler

De skulle sørge for den amerikanske præsidents sikkerhed under topmødet i Colombia, men i stedet drak de sig fulde og købte prostituerede.
12 af Barack Obamas sikkerhedsfolk fra Secret Service er nu blevet sendt hjem til USA, mens beskyldningerne mod dem bliver undersøgt.
Det skriver New York Daily News.
“Der har været beskyldninger om utilstedelig opførsel rettet mod Secret Service-personale,” siger tjenestens talsmand Ed Donovan. Han ønsker dog ikke at bekræfte, om beskyldninger drejer sig om køb af prostituerede.
Det bekræfter til gengæld Jon Adler, der er præsident for politifolkenes brancheorganisation. Han fortæller til Washington Post, at mindst en af agenterne bliver beskyldt for at have købt sex i havnebyen Cartagena, hvor topmødet mellem lederne af de amerikanske lande foregår.
De omtale episoder skal være foregået før Obamas ankost fredag aften. Og skandalen truer med at overskygge præsidentens økonomiske dagsorden på topmødet. Det Hvide Hus har endnu ikke kommenteret sagen. En afdeling af Secret Service, der håndterer interne sager, undersøger nu beskyldningerne nærmere.
Kilde: New York Daily News

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu