Obamas sikkerhedsfolk købte 20 prostituerede

18. april 2012 09:07 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Obamas sikkerhedsfolk købte 20 prostituerede
Billede mangler

Sagen om den amerikanske præsident, Barack Obamas, Secret Service-folks skandaløse opførsel på en rejse til Colombia vokser.
Nu viser det sig angiveligt, at 20 prostituerede var på besøg hos de 11 sikkerhedsvagter, da de var i Columbia for at arrangere sikkerhedsforanstaltningerne forud for Barack Obamas besøg i landet, skriver National Post.
Det hele blev optrevlet, da en af de prostituerede kom op at toppes med en af agenterne. Hun tilkaldte det lokale politi, og derefter blev den amerikanske ambassade indblandet.
Senator Susan Collins, som sidder i den sikkerheds-komité, der skal undersøge affæren, er nu ved at undersøge, om agenterne har sat præsidentens liv i fare.
“Hvem er disse kvinder? Kunne de have været medlemmer af grupper, som er fjendligt indstillede overfor USA? Kunne de have plantet mikrofoer, ødelagt våben eller på nogen anden måde sat vores præsidents sikkerhed i fare,” spørger Susan Collins ifølge National Post.
Præsident Obama har tidligere udtalt, at han ville blive vred, hvis anklagerne om brug af prostituerede skulle vise sig at være sande. Han fastholder dog, at han bakker op om chefen for Secret Service.
Kilde: National Post

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu