Hundene var de klogeste

16. marts 2013 23:09 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Hundene var de klogeste
Billede mangler

Havde man troet, at de ellers bidske bulldogs havde fået et knæk efter at have smidt en 1-3 føring overstyr i bedst-af-syv serien mod de nordjyske pirater, tog man fejl.

Odense Bulldogs var klogest, bedst og ville mest, da det gjaldt. De lod Aalborg Pirates gå planken ud for øjnene af 3.529 tilskuere i Gigantium. 3-0 sejren i kamp nr. 7 var fortjent.

Rasmus Ericsson åbnede og lukkede scoringen (det sidste mål i tomt bur), mens Esben Nielsen satte det psykologisk vigtigste mål ind midt i første periode med en first timer i krydset.

Nordjyderne revancherede sig for en svag første periode, men nåede aldrig at blive rigtig farlige.

– Jeg er meget tilfreds med vores defensiv, som var nøglen til vores sejr, siger Bulldogs’ cheftræner, Pär Johansson, til sporten.dk

– Anden periode var måske ikke god, men vi kom tilbage, og det er stærkt som nr. 5 i grundserien at slå nr. 3 ud.

Odenses bedste var målmand Jens Holmström, som er nøglen til, at fynboerne overhovedet er kommet så langt. Men hele holdet bejler til titlen.

Den dobbelte målscorer Rasmus Ericsson:

– Med dén målmand kan vi gå hele vejen.

Også en cadeau til dommerne, Asger Krog og Jacob Grumsen. Man ærgrer sig over, at 47-årige Krog med fem af BTs gyldne fløjter på kaminhylden i det sønderjyske har besluttet, at det skal være hans sidste sæson.

AL-Bank Ligaen, 7. kvartfinale

Aalborg Pirates-Odense Bulldogs 0-3 (0-2, 0-0, 0-1)

Odense Bulldogs i semifinalen med 4-3 i kampe

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu