Odense: Ukendt mand død af kulde

7. april 2012 23:28 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Odense: Ukendt mand død af kulde
Billede mangler

I en kælderskakt i Gråbrødrepassagen i Odense fandt forbipasserende lørdag stærkt nedkølet mand – nu er han død.
 
Manden, som politiet endnu ikke har fået identificeret, er omkring 50 år. Han lå i kælderskakten stærkt nedkølet med en kropstemperatur på kun 18 grader.
 
Selvom man på Odense Universitetshospital forsøgte at varme hans krop op, så afgik manden klokken 13.21 ved døden. På det tidspunkt havde lægerne fået varmet mandens krop op til omkring 34 grader – uden det havde givet nogen form for respons.
 
Umiddelbart er der ingen tegn på, at manden skulle have været udsat for en forbrydelse. Men da der politiet ikke har kunnet finde papirer, der kan identificere manden, beder man nu offentligheden om hjælp.
 
”Ingen ved, hvem han er. Han tilhører måske misbrugsmiljøet. Han er ikke narkoman, men han kan være alkoholiker, ligesom han nok var alkoholpåvirket, da han faldt ned i kælderskakten. Der var nogle købekort på ham, men ingen med hans navn”, siger Thomas Bentsen, vagtchef ved Fyns Politi til eb.dk.
 
Politiet beskriver den afdøde som cirka 50 år, formentlig dansk. Han er omkring 175 cm høj, alm. til kraftig af bygning, lys i huden, sort/gråligt halvlangt hår og sorte skægstubbe.
 
Fyns Politi kan kontaktes på telefon: 114.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu