ANNONCE

Sportsstjerne drak en øl: Får bøde på 94.000

15. december 2019 10:31 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk og Ritzau Info

Marcus Peters skal betale en stor bøde for at have drukket en øl sammen med Baltimores fans under jubel.

Sportsstjerne drak en øl: Får bøde på 94.000
I sidste uge hoppede Marcus Peters op til fansene og drak en øl efter et afgørende spil i NFL-kampen mellem Baltimore Ravens og Buffalo Bills. Foto: Timothy T Ludwig/AFP

Det kan være dyrt at være tørstig. Det har NFL-spilleren Marcus Peters lært. Han har drukket, hvad der nok kan betragtes som en af de dyreste øl i verden.

Artiklen fortsætter under videoen.

I sidste uge var Baltimore Ravens-cornerbacken afgørende, da han med et minut tilbage af udekampen mod Buffalo Bills forhindrede hjemmeholdet i at score touchdown, hvilket formentlig ville have sikret en udligning.

Og den excentriske superstjernes aktion var nok med til at forsøde tilværelsen for Baltimore Ravens, men jubelscenen efterfølgende har fået ham i store problemer.

Han hoppede nemlig op på de nederste tribunerækker til en lille gruppe af Baltimores fans. Her drak han en øl, men det meste af den havnede ud over hans trøje.

Organisationen bag NFL har ikke set mildt på jubelscenen. Derfor er han blevet straffet med en bøde på 14.037 dollar, hvilket svarer til cirka 94.000 danske kroner.

Bøden afskrækker dog næppe den tørstige og velbetalte spiller fra at gøre det igen. På sin Twitter-profil skriver han, at øllen smagte godt.

Ølproducenten Bud Light mener ikke, at det bør være ulovligt at drikke en sejrsøl. Derfor vil producenten give et beløb, der svarer til bødens størrelse, til velgørenhed.

Baltimore Ravens har haft en særdeles god sæson og betragtes som en af favoritterne til at vinde det prestigefyldte Lombardi-trofæ.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu