ANNONCE

Offer i kritisk tilstand efter overfald: Mistænkt anholdt

2. juni 2018 15:28 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Den mistænkte skal fremstilles i grundlovsforhør.

Den 50-årige mand, der fredag aften blev stukket med en kniv i maveregionen, mens han befandt sig på Herlev Hovedgade, er lørdag fortsat i kritisk tilstand. Det oplyser Københavns Vestegns Politi til Ritzau. Derudover har politiet anholdt og sigtet en mand for knivstikkeriet.

– Han har henvendt sig til os, og på den baggrund har vi anholdt ham og sigtet ham for drabsforsøg, siger Thomas Mejborn, vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, til Ritzau.

Den sigtede skal fremstilles i grundlovsforhør  lørdag. Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få oplysninger hos politiet om, hvor langt man er med grundlovsforhøret.

Offeret i sagen, den 50-årige mand, blev bragt til Rigshospitalet lørdag aften. Forinden var han blevet efterladt af, hvem der end stak ham ned. Ifølge Newsbreaks oplysninger, var der en stor mængde blod på jorden efter overfaldet.

Efter overfaldet blev tre potentielle gerningsmænd set forsvinde fra stedet. Har man oplysninger, der kan bidrage til, at sagen bliver opklaret, kan man kontakte Københavns Vestegns Politi på 114.

 

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu