Officielt: Fischer forlænger med Ajax

18. februar 2013 18:23 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Officielt: Fischer forlænger med Ajax
Billede mangler

Det har længe været rygtet flere steder, men nu er det så også ganske reelt.

Hollandske Aja½x Amsterdam har hevet 18-årige Viktor Fischer til forhandlingsbordet og er gået derfra med en kontraktforlængelse.

Den danske offensive spiller har således skrevet under på en ny kontrakt, der binder ham til klubben frem til sommeren 2017.

– Det er et godt signal, Viktor sender til os. Og også et godt signal vi har sendt til ham, ved at give ham chancen. det er flot som han har grebet den, siger direktør Marc Overmars til klubbens hjemmeside, ajax.nl.

– Det sender også et godt signal til andre unge. Fischer er kun atten år, men det viser, at selv om man er ung, kan man få chancen i Ajax, siger den tidligere Ajax-, Arsenal- og Barcelona-stjerne.

I denne sæson har Fischer spillet så langt ind i varmen i Ajax, og han ligner efterhånden en forholdsvis fast mand i startopstillingen. Præstationerne har været solide, og målene er fulgt med, der har Ajax altså handlet hurtigt og smækket en ny flot kontrakt sammen til Viktor Fischer, det bekræfter Ajax Amsterdam selv på deres hjemmeside mandag eftermiddag.

– Det var vigtigt for mig, at få den forlængelse på plads. og nu vil jeg bare vinde noget med Ajax, siger Viktor Fischer .

Viktor Fischer kom til den hollandske klub i sommeren 2011 og debuterede i august 2012. Han er noteret for 21 kampe og otte mål for Ajax. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu