ANNONCE

Officielt: Ny prins er født

6. maj 2019 15:10 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Hertuginden har født en dreng.

Sussex Royal, der er den officielle instagram-profil tilhørende Prins Harry og Meghan Markle, har delt et billede, der nu bekræfter, at parret er blevet forældre til en søn. Barnet blev født i de tidlige timer mandag den 6. maj.

Mor og barn er sunde og raske og har det godt, fremgår det.

– Vi kan med glæde meddele, at Meghan og jeg har fået en søn tidligt i morges. En rigtig sund dreng. Både moren og barnet har det rigtig godt. Det er den mest fantastiske oplevelse, jeg kan forestille mig, siger prinsen.

Drengen vejer 3260 gram, oplyser parret på Instagram.

Det var Sky NEws, der mandag var først med nyheden om, at hertuginden var gået i fødsel. Kort efter fulgte den officielle bekræftelse fra Buckingham Palace.

Harry friede til amerikanske Markle i 2017 efter cirka halvandet års forhold.

Det skete ifølge kongehuset en aften på Kensington Palace i hjertet af Englands hovedstad, London, mens parret var ved at stege kylling.

Graviditeten blev annonceret 15. oktober 2018 på førstedagen af en royal rundtur i Australien og New Zealand.

– Jeg forelskede mig i Meghan utroligt hurtigt, stjernerne stod lige, og alt var på en eller anden måde perfekt, sagde prins Harry efterfølgende i et interview om mødet med sin forlovede.

De to mødte hinanden på en blind date sat op af en fælles bekendt, og efter to dates i London tog prins Harry og hertuginden til Botswana sammen.

Forlovelsesringen, som parret viste frem, da forlovelsen blev annonceret, var personligt designet af prins Harry.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu