Officielt: Zimling på plads i Mainz

25. januar 2013 18:51 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Officielt: Zimling på plads i Mainz
Billede mangler

Den danske landsholdsspiller Niki Zimling forlader Club Brugge til fordel for et ophold i Bundesligaen

 

– Det er karrierens næste skridt for mig, og jeg glæder mig til at spille i Bundesligaen. Jeg kender holdet en smule gennem en testkamp, jeg spillede mod dem med Brugge i Marbella. Det er et meget velfungerende mandskab, der spiller meget struktureret fodbold. Dette gode indtryk fik jeg også i mit møde med cheftræner Thomas Tuchel, siger Zimling på mainz’ hjemmeside, hvor han kalder sit skifte for en ’stor beslutning’.

Ifølge sporten.dks oplysninger betaler Mainz i omegnen af 22,5 millioner kroner for at lokke Niki Zimling ud af kløerne på Club Brugge. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu