Og Danmarks ønskemodstander er…?

21. januar 2013 14:28 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Og Danmarks ønskemodstander er…?
Billede mangler

Polen eller Ungarn bliver Danmarks modstander i VM-kvartfinalen, der skal spilles onsdag aften

 

Men hvem vil holdet egentlig helst møde af de to nationer? Det spørgsmål gik igen og igen efter søndagens nedsabling af Tunesien, men spillerne har svært ved at udpege en ønskemodstander i kvartfinalen.

– Det bliver en fifty-fifty kamp uanset hvad, og derfor er jeg sådan cirka også fifty-fifty ligeglad med, hvem vi møder, siger landstræner Ulrik Wilbek.

Stregspiller Rene Toft Hansen kan heller ikke finde ud af, hvem han vil foretrække at møde.

– Før VM ville jeg måske have sagt, at vi helst ville undgå Ungarn, men de blev jo kørt over af Kroatien (i gruppespillet red.), så jeg ved ikke, om det er et udtryk for, at de måske ikke er så gode, som man havde regnet med. Men det er begrænset, hvad jeg har set til dem, så det er svært at sige noget om, hvem jeg helst vil møde, siger Kiel-spilleren.

Niklas Landin melder sig i koret af spillere, der ikke har de store præferencer i forhold til kvartfinale-modstanderen, og han ville hellere fokusere på det danske spil, der skal helt op i gear – uanset om det bliver Polen eller Ungarn.

– Jeg er egentlig lidt ligeglad med, hvem vi møder. Jeg har ikke set dem så meget i den her turnering. Hvis vores forsvar står som i dag (i går mod Tunesien, red.), og vi kan fortsætte det gode angrebsspil, så ser det godt ud. Vi lægger hele tiden lidt mere på vores spil, og jeg synes egentlig, at vi er, hvor vi skal være nu. Kan vi fortsætte de her takter, så ser det godt ud, lød det fra Landin

Ungarn og Polen mødes i aften kl. 21.30, og vinderen er altså klar til kvartfinale onsdag mod de danske europamestre.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu