ANNONCE

OL-helt fundet død efter frygtelig ulykke

29. juli 2018 18:32 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En af Norges rigtig store sportsstjerner er fundet død. Hun blev dræbt i en ulykke.

OL-helt fundet død efter frygtelig ulykke
Vibeke Skofterud (tv.) er fundet død i en norsk havn. Her ses hun med Kristin Stoermer Steira, Marit Bjoergen og Therese Johaug efter en OL-sejr i Vancouver 2010. Arkivfoto: Scanpix

Klokken et natten til søndag blev den tidligere olympiske vinder Vibeke Skofterud fra Norge meldt savnet, fordi hun ikke var kommet hjem, som hun plejer.

Søndag formiddag kan det norske politi så fortælle, at en livløs kvinde er blevet fundet i havnen i byen Arendal, og søndag eftermiddag bliver det så bekræftet, at der er tale om Skofterud. Det skriver adskillige norske medier.

– Der var en vandscooter ved havnen, og det tyder på, at der er tale om en vandscooterulykke. Kvinden er identificeret, og det ér den 38-årige Vibeke Skofterud, der er død. Hendes familie er underrettet, siger operationsleder Sveinung Alsaker fra politiet til blandt andre norsk TV2.

Liget blev bjærget fra havnen omkring klokken 11.30. Det lokale politi er i gang med diverse undersøgelser i forsøget på at opklare mysteriet. En del af operationen handler om at finde frem til vidner, der kan komme en forklaring nærmere.

Vibeke Skofterud har en flot karriere som langrendsløber bag sig. Bedst kendt er hun dog for OL-guldet i stafet i 2010. Skofterud er også dobbelt VM-vinder. Hun stoppede den aktive karriere i 2015 og har siden ernæret sig som TV-ekspert.

Norges kulturminister skriver på Twitter, at det er en trist nyhed.

Vibeke Skofterud bidrog til både OL- og VM-guld i stafet, og hun havde en lang karriere i toppen af norsk skisport. Meningsløst når så ungt et menneske dør“, skriver Trine Skei Grande.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu