ANNONCE

OL i London: Danske håndboldherrer vandt åbningsgyser mod Ungarn

30. juli 2012 06:08 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
OL i London: Danske håndboldherrer vandt åbningsgyser mod Ungarn
Billede mangler

Det danske herrehåndbold-landshold vandt sent søndag aften sin åbningskamp ved OL i London 27-25 over tændt ungarsk hold.
 
Det var på forhånd udråbt til en svær med dog overkommelig opgave for det danske herrelandshold i håndbold at sikre sig sejr i åbningskampen ved OL i London over Ungarn. Men det blev lige lovlig spændende, da Ungarn formåede at presse Danmark hele kampen igennem.
 
Fra start af virkede det som et nervøst hold landstræner Ulrik Wilbek havde sendt på banen. Bagud 8-5 blev Michael Knudsen dog sendt på banen og det gav både ro og momentum over det danske spil. Danmark kunne gå til pause med en tremåls-føring på 10-13.
 
Men Ungarn havde ikke givet op og pustede hele anden halvleg Danmark i nakken og med ti minutter igen blev de for alvor lukket ind i kampen igen med føring på 23-21.
 
Igen var det Michael Knudsen, der sørgede for at Danmark fandt sine ben og var kraftigt medvirkende til at Danmark vandt 23-25.
 
En anden spiller, der skilte sig ud, var Eggert, der scorede Danmarks første tre mål og hele tiden var farlig på venstre fløj.
 
På tirsdag møder Danmark Spanien – dernæst står den på Serbien, Kroatien og Sydkorea inden en eventuel kvartfinale venter.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu