ANNONCE

Ole Sohn om DKP-tid: Alt skal frem

9. december 2011 08:36 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Ole Sohn om DKP-tid: Alt skal frem
Billede mangler

I en kronik i dagens udgave af Berlingske Tidende kommer erhvervs- og vækstminister Ole Sohn (SF) for første gang med en opfordring til, at hans tid som formand for DKP bør kigges grundigt efter i sømmene.
 
Samtidig beklager han sin kommunistiske fortid og opfordrer alle, “der var med dengang om at stille deres viden til rådighed.”
 
Det skriver Berlingske.
 
I kronikken bringer Ole Sohn dog ikke selv nye oplysninger frem om anklagerne imod ham: Kritikere hævder, om at han modtog sorte penge i brune kuverter fra sovjetiske agenter i slutningen af 1980’erne – en påstand, han dog stadigvæk tager skarpt afstand fra.
 
“Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke har været involveret i eller været vidende om sorte penge i form af kontanter. Men hvor beklageligt det end er, så ser jeg mig desværre ikke i stand til at bevise min uskyld med andet end ord. Og at jeg ikke personligt har modtaget brune kuverter med dollarsedler i ændrer ikke ved, at der kom støtte ind,” skriver Sohn i kronikken i Berlingske Tidende.
 
Ifølge Dansk Folkepartis Søren Espersen er kronikken dog langt fra tilstrækkelig.
“Vi kender godt historien om overfakturering, så dette får ikke os til at stoppe med at stille spørgsmål. Vi vil have regeringen til at henvende sig til Rusland og få dem til at åbne præsidentarkivet. Her findes svaret på, hvem der i Danmark modtog kontanter,” siger han.
Kilde: Berlingske
 
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu