Ølflaske afbryder svensk kamp

8. april 2013 20:57 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ølflaske afbryder svensk kamp
Billede mangler

En ølflaske fra publikum slog Mjällbys Gbenga Arokoyo omkuld, og derfor valgte dommeren at afbryde udekampen mod Djurgården i den bedste svenske række, Allsvenskan.

 

Episoden fandt sted kort efter, at Mjällby i det 37. minut var kommet foran ved Robin Strömberg, som sendte et indlæg fra Daniel Ivanovski i mål.

Da Mjällby-spillerne fejrede målet, blev Gbenga Arokoyo ramt af en ølflaske, som en tilskuer kastede på banen. Den 20-årige nigerianer gik ud som et lys, og efterfølgende valgte dommer Tobias Mattsson i samråd med assistenterne på linjen og fjerdedommeren at afbryde kampen.

Djurgårdens fans var særligt oprørte over, at målet faldt efter et angreb, hvor Stockholms-klubbens Yussif Chibsah blev skadet, men hvor Mjällby-spillerne blot spillede videre.

Arokoyo kom på benene efter flaskekastet, men efter et 45 minutter langt møde med politiet, besluttede dommer-kvartetten, at kampen ikke skal genoptages.

Dermed venter der sandsynligvis en disciplinær-sag mod Djurgården, der meget vel kan ende med at koste klubben et skrivebords-nederlag på 0-3.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu