Olsen afviser ikke Chr. Poulsen

10. februar 2013 08:56 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Olsen afviser ikke Chr. Poulsen
Morten Olsen,inkasserede sammen med A-landsholdet et 3-2-nederlag onsdag aften mod Polen. Foto: Anders Kjærbye/Fodboldlandsholdet.
Landstræner Morten OIsen. Foto: Anders Kjærbye/Fodboldlandsholdet.dk.

Landstræner Morten OIsen. Foto: Anders Kjærbye/Fodboldlandsholdet.dk.

Det var generalprøven før de vigtige VM-kvalifikationskampe i marts mod Tjekkiet og Bulgarien, og nederlaget viste i høj grad, at Danmark er sårbar uden William Kvist, der har karantæne mod tjekkerne.

 

Derfor peger flere på, at en storspillende Christian Poulsen i Ajax kunne være løsningen på midtbanen imod Tjekkiet.

Det ville kræve en god samtale mellem Morten Olsen og den tidligere landsholdsanfører, der ellers indstillede karrieren efter EM-slutrunden i sommer.

Morten Olsen er ikke meget for at diskutere muligheden med Christian Poulsen, men den bliver ikke fejet af bordet.

– Der er flere muligheder, og det kommer jo helt an på, hvem vi har til rådighed. Jeg vil ikke sidde og sige, at den og den spiller ikke kan komme på tale, men jeg kommenterer ikke på enkelte spillere, siger Morten Olsen.

Han mener, at det store nederlag ikke har den store betydning, i forhold til at kampen mod Tjekkiet først spilles i slutningen af marts.

– Resultatet af den kamp er underordnet. Om vi tabte 0-3 eller vandt 6-0, handler det om, hvem vi kan spille med, når vi nærmer os Tjekkiet-kampen. Kampen er så tæt på og alligevel så langt væk, at det er umuligt at vide, siger Morten Olsen.

En god nyhed er dog, at FCNs anfører Nicolai Stokholm er på vej tilbage fra en skade og givetvis vil være i form til de to vigtige kvalifikationskampe.

Her har Morten Olsen selv udtalt, at der helst skal seks og mindst fire point på bordet for ikke at glippe VM-billetterne i puljen, hvor Italien allerede er i førerposition.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu