Olsen hylder ligalandsholdets rygmarv

27. januar 2013 16:11 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Olsen hylder ligalandsholdets rygmarv
Billede mangler

Ligalandsholdsspillerne indgik i sejren over Canada uden problemer i den spillestil, som Morten Olsen gerne ser Danmark spille. Og det glæder landstræneren.

 

Morten Olsen var godt tilfreds med sine ligalandsholdsspillere, der lørdag aften slog Canada 4-0 i den første kamp på turen til USA.

– Mod et hold, vi af indlysende årsager ikke kendte på forhånd – de prøver at bygge et helt nyt hold op – synes jeg, at vores spillere hurtigt fandt frem til, hvordan de skulle spille mod dem, siger landstræneren til politiken.dk

Han lagde især mærke til, hvor let de fleste af spillerne fandt ind i landsholdets spillestil.

– En af fordelene ved denne her trup er, at så mange kender til spillestilen i forvejen. Og det var også tydeligt at se. Og det var dejligt at se i første halvleg, at det ikke bare var Michael Silberbauer, der var nede og modtage bolden. Det var Kasper Lorentzen, det var Casper Sloth også. Det viser bare, at de har fået noget ind på rygmarven, og det er dejligt at se som træner.

– Jeg synes heldigvis, der var mange, der skilte sig ud. Vi skal regne med, at det var kalenderårets første kamp. Nogen har spillet måske en halvleg på en kunstgræsbane, så lad os i første omgang kigge på holdets præstation. Vi får set nogle nye spillere i anden halvleg

– Jeg tænker for eksempel på Henrik Dalsgaard og Kasper Kusk, som ikke har været med i det her regi før. Og det er jo også en del af formålet med turen, at de lærer os at kende.

Ligalandsholdet møder natten til torsdag Mexico.

Tipsbladet.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu