Olsens tropper styrtdykker: Danmark overhalet af Mali

14. marts 2013 11:39 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Olsens tropper styrtdykker: Danmark overhalet af Mali
Billede mangler

Danmark overhalet af Mali og Ecuador

Det danske fodboldlandshold styrter ned ad FIFAs verdensrangliste. På den seneste opgørelse fra den 14. marts roder Danmark rundt som nummer 25, hvilket er to pladser dårligere end for en måned siden, og hele 16 pladser under den 9. plads, Danmark indtog for præcis et år siden.

De dårlige resultater i 2012, der kun gav to sejre, tre uafgjorte og hele seks nederlag, samt 0-3 dukkerten mod Makedonien i februar afspejler sig således med al tydelighed, og Danmark ligger nu under lande som Mali og Bosnien-Herzegovina.

I forbindelse med udtagelsen af truppen til de kommende kampe mod Tjekkiet og Bulgarien kom landstræner Morten Olsen selv ind på Danmarks position i fodboldens hierarki og sagde ved den lejlighed, at det var unaturligt, at hans hold sidste år var placeret i Top 10:

– Vi er ikke et Top 10-land. Jo, det har vi været sidste år og i 1997-98, men ellers er vi ikke. Men vi er et land, der kan overraske og slå de største, sagde Morten Olsen blandt andet.

Listen toppes af de forsvarende Europamestre fra Spanien, mens Tyskland, Argentina, England og Italien følger umiddelbart efter.

Se hele listen på FIFAs hjemmeside her.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu