ANNONCE

Omrejsende tivoli-mand mistænkt for seriemord

15. maj 2019 12:01 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En ung mand, der rejste rundt med et tivoli, har ifølge politiet tilstået tre drab.

Omrejsende tivoli-mand mistænkt for seriemord
En 23-årig tivolimand er blevet anholdt og er mistænkt for tre drab. Personerne på billedet har ikke noget med sagen at gøre. Arkivfoto: Scanpix

En anmodning fra politiet i Johnson City, Tennessee, viste sig at blive altafgørende i jagten på en mistænkt morder. For den mistænkte – en 23-årig mand – var svær at få fat på. Han rejste nemlig med tivoli.

Politiet i Tennessee stod med et mord på hænderne, der skulle opklares, og den 23-årige mand menes at være den sidste, der havde set offeret – Athina Hopson – i live. Men da den nu anholdte for længst havde forladt Tennessee med det tivoli, han rejste med, måtte der alternative metoder til, skriver amerikanske CBS News.

For i Virginia, hvor mand og tivoli nu opholdt sig, måtte politiet således anmodes om at få fat på den 23-årige. Blot for at tale med ham, men under samtalen forstærkedes mistanken mod manden, og da en ransagning af mandens lastbil gav resultat, tegnede der sig et billede af en større sag.

Pludselig er der tale om en seriemorder. Manden selv har allerede – ifølge et pressemøde med politiet – indrømmet tre drab. To kvinder og en teenagepige, som han delte arbejdsplads med.

Kom i tanke om flere drab

Ifølge politiet, der siden afhørte den 23-årige helt grundigt, kom det pludselig frem, at manden også mente, at han har slået to andre kvinder ihjel. En i Tennessee og en i Georgia. Men han forklarede selv, at det ganske enkelt var uheld, at de tre blev skudt.

Det mener ordensmagten dog umiddelbart er noget sludder, og derfor er han altså mistænkt for overlagt mord. Det taler heller ikke til den anholdtes fordel, at der på hans ejendom er fundet flere begravede knogler, der forventes at matche DNA fra de savnede.

En anklager afslører over for CBS, at muligheden for dødsstraf er på bordet.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu