Omstridt rejsebureau lukker hjemmeside

2. marts 2013 14:37 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Omstridt rejsebureau lukker hjemmeside
Billede mangler

Det nystartede rejsebureau Ving Tours har lukket sin hjemmeside. Det sker forud for en fogedretssag om firmaets navn og slogan, der finder sted i Glostrup onsdag, skriver bt.dk.

 

Ving Tours blev for nyligt lanceret med en massiv reklamekampagne for rejser i efteråret. Selskabet har chokeret branchen med et navn, logo og handelsbetingelser, der er kopieret fra andre rejseselskaber.

Spies gav i sidste uge Ving Tours et døgn til at fjerne navn og slogan fra deres hjemmeside. Det skete ikke, og derfor har Spies begæret fogedforbud mod Ving Tours’ brug af det varemærkeregistrerede »Ving« og sloganet »Smil, rejs og vær glad«, som Spies mener ligger for tæt op ad »Spies, rejs og vær glad«.

Nu er hjemmesiden altså lukket med en besked om, at siden er »under vedligeholdelse«.

Det får dog umiddelbart ikke Spies til at bakke tilbage fra kravet om et fogedforbud.

»Indtil vi har hørt noget officielt fra dem, kører vi videre med sagen,« siger k0ommunikationschef Torben Andersen til bt.dk.

BT har tidligere skrevet, at hverken de flyselskaber eller hoteller, der reklameres med på hjemmesiden, kender til selskabet. Rejsebranchen frygter derfor, at der kan være tale om et svindelfirma, der lader gæster betale for rejser, de aldrig kommer på.

Firmaets salgsdirektør Bo Hansen er sigtet af politiet i en sag om byggefup og er kendt for at have relationer til rockerklubben Bandidos.

BT har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Ving Tours.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu