ANNONCE

Onanerede i metroen – efterlyst

8. februar 2021 11:45 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Manden har tilsyneladende forulempet flere kvinder

Onanerede i metroen - efterlyst
Arkivfoto.

OPDATERING 11. FEBRUAR: Manden har meldt sig selv, oplyser Københavns Politi. Billeder er derfor fjernet.

En ung mand, der tilsyneladende har forulempet flere kvinder i metroen og ved en S-togsstation, efterlyses af Københavns Politi.

Politiet skriver i en pressemeddelelse, at manden i tre tilfælde har forulempet kvinder, der befandt sig alene i tog og på stationer.

En af gangene onanerede han, skriver politiet:

“Manden henvender sig til en ung kvinde, der befinder sig alene på en tog- eller metrostation. Han spørger om hjælp til at finde vej, og mens kvinderne svarer, stiller han sig meget tæt op ad dem. I et tilfælde begynder han at onanere, i de to andre tilfælde blotter han sig.”

Episoderne fandt sted henholdsvis 26. december 2020 klokken 01.45 på Langgade S-togstation samt 23. januar klokken 01.35 i metroen mellem Skjolds Plads og Nuuks Plads og igen 01.50 på Nuuks Plads metrostation.

Signalement

Den efterlyste beskrives som:

  • Mand, 18-25 år
  • Ikke etnisk dansk
  • 170-175 cm høj, spinkel af bygning
  • Mellemlangt, sort hår
  • Taler dansk med accent
  • På gerningstidspunkterne var han iført en lang, mørkeblå dunjakke med hætte, mørke træningsbukser, sorte Adidas-sko med hvide striber og et guld-/sølvarmbåndsur på venstre håndled.

Københavns Politi vil gerne høre fra borgere, der kan genkende den mistænkte – men også fra flere kvinder, der måtte have oplevet den samme type blufærdighedskrænkelser, som endnu ikke er meldt til politiet.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu