Op mod 3.000 flyafgange aflyst i USA

8. februar 2013 08:49 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Op mod 3.000 flyafgange aflyst i USA

USA: Op mod 3.000 flyafgange er aflyst i det nordøstlige USA, fordi en stor snestorm raserer. Store flyselskaber som United Airlines har meldt om 900 aflyste afgange, mens Delta Air Lines Inc. har aflyst

 

740. Sent torsdag aften er 2.134 flyvninger til eller fra USA blevet aflyst, ifølge den amerikanske sporingshjemmeside for flytrafik, FlightAware. Det skriver Eagle Tribune.

Lufthavnene med flest aflysninger er Newark Liberty, New Yorks LaGuardia, John F. Kennedy International Airport og Boston Logan International.

De amerikanske flyselskaber er begyndt at udstede såkaldte »vejrdispensationer«, så passagerer, som flyver i stormramte områder kan ændre deres afrejsedag uden at betale et gebyr. I de senere år har flyselskaberne forsøgt at være på forkant og aflyse flyafgange på forhånd, når der bliver udstedt et stormvarsel. På den måde kan passagererne blive på hotellet eller derhjemme og slippe for at sidde i lufthavnen og vente.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Københavns Lufthavn Kastrup for at få at vide, hvor mange af de aflyste afgange i USA, der har retning mod København.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu