ANNONCE

Nu siger finne farvel til vestegnen

28. august 2019 15:23 | Af: Ritzau Fokus

Paulus Arajuuri fortsætter karrieren i den cypriotiske klub Pafos FC, der har lavet en aftale med Brøndby.

Nu siger finne farvel til vestegnen
Finske Paulus Arajuuri har tacklet for sidste gang i Brøndby-trøjen. Han nåede 87 kampe for klubben (Arkivfoto) Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix

Den finske midtstopper Paulus Arajuuri tager sydpå efter 87 kampe i Brøndby-trøjen.

Brøndby har lavet en aftale med den cypriotiske klub Pafos FC, skriver superligaklubben på sin hjemmeside.

Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, ser det som en god aftale for alle parter.

– Paulus’ kontrakt udløber til vinter. Vi har derfor haft en god dialog om fremtiden, og det giver god mening for begge parter, at skiftet finder sted nu.

– Paulus ser en god udfordring hos Pafos FC, og vi har med tilgangen af Sigurd Rosted fundet en god midterstopper, der kan fylde hullet efter ham, siger fodbolddirektøren.

I sine 87 kampe for Brøndby scorede Arajuuri fire mål. Højdepunkterne var to gange DM-sølv i 2017 og 2018 samt pokaltitlen i maj 2018, hvor han i finalen startede ude, men blev skiftet ind mod slutningen.

Tirsdag meddelte Brøndby, at centerforsvareren Sigurd Rosted var hentet i den belgiske klub Gent på en fireårig kontrakt.

Samme dag blev det officielt, at den tidligere anfører Johan Larsson havde skrevet en kontrakt med Brøndby, der løber til nytår.

I sommervinduet har Brøndby også hentet midtbanespilleren Tobias Børkeeiet, den transferfrie målmand Michael Tørnes og offensive Rezan Corlu, der er kommet til fra Roma og straks er blevet lejet ud til Lyngby.

Brøndby ligger på tredjepladsen med 13 point efter de første syv runder af Superligaen. På søndag gælder det udekampen mod FC Midtjylland, der har seks point mere på andenpladsen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu