ANNONCE

Magnussen kikser: Så skidt var han kørende

3. august 2019 16:28 | Af: Ritzau Fokus

Kevin Magnussen starter langt nede i feltet som nummer 15 i søndagens Formel 1-grandprix i Ungarn.

Magnussen kikser: Så skidt var han kørende
Kevin Magnussen åbnede fremragende i lørdagens kvalifikation i Ungarn, men i Q2 gik det helt galt for danskeren, der begynder søndagens løb som nummer 15. Foto: Lisi Niesner/Reuters

Kevin Magnussen starter søndagens Formel 1-grandprix i ungarske Mogyoród som nummer 15.

Det blev resultatet af lørdagens kvalifikation, der ellers begyndte fremragende for danskeren.

I lørdagens træning forud for kvalifikationen blev Magnussen nummer 10, mens teamkammerat Romain Grosjean sluttede lige efter på 11.-pladsen.

Anderledes suveræn i det interne Haas-regnskab var danskeren i kvalifikationens første del – Q1, hvor fem kørere sorteres fra, mens 15 går videre.

Med en imponerende sidste omgang blev Magnussen nummer fire i Q1, og med kun tre kørere hurtigere kørte Magnussen sig i suveræn stil videre, mens Grosjean kun lige akkurat fik sneget sig videre som nummer 15.

Det så lyst ud for Magnussen, men det ændrede sig på få minutter.

I Q2 sorteres yderligere fem kørere fra, mens ti avancerer til Q3, og Magnussen kunne ikke følge op på sin flotte tid i Q1. Så langtfra faktisk.

Det var, som om han slet ikke kunne finde farten i sin racer. Danskeren var næsten et sekund langsommere i Q2, end tilfældet var i Q1, og samtlige andre 14 kørere i kvalifikationens anden del var hurtigere end Magnussen.

Grosjean blev nummer 8 i Q2, og i den afsluttende Q3 blev han nier, hvorfor han starter søndagens løb som nummer 9.

Set over hele sæsonen har Magnussen været hurtigere end Grosjean i 7 af sæsonens hidtidige 12 kvalifikationer.

Max Verstappen (Red Bull) var hurtigst af alle i kvalifikationen og starter forrest foran Mercedes-duoen, Valtteri Bottas og Lewis Hamilton.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu