ANNONCE

Nyt drama på blodig dag

11. januar 2021 06:23 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Seks personer er anholdt efter et slagsmål i Nørresundby tidligt søndag morgen. To er bragt til hospitalet.

Nyt drama på blodig dag
En 22-årig mand blev søndag aften stukket med kniv. Foto: Rasmus Skaftved

Tre personer er blevet stukket med kniv ved to episoder i Aalborg-området søndag. Senest rykkede Nordjyllands Politi til en lejlighed i Østre Havnepark midt i Aalborg, hvor en mand ifølge eb.dk var blevet stukket i låret med en kniv.

Det 22-årige offer var ved bevidsthed, da han blev kørt væk fra stedet i en ambulance. Han er ikke i livsfare. Tidligere søndag skete yderligere to knivstikkeri, og det er uvist, om der er sammenhæng.

I livsfare

En ung mand blev tidligt søndag morgen stukket med kniv på Engvej i Nørresundby. Han blev søndag eftermiddag meldt i kritisk, men stabil tilstand. En anden ung mand blev ligeledes ramt af knivstik, men han har ikke været i livsfare, oplyste politikommissær Kenneth Rodam fra Nordjyllands Politi søndag til Ritzau.

Tre mænd i alderen 23 til 29 år blev efterfølgende anholdt i en bil nær gerningsstedet. De blev søndag aften fremstillet i grundlovsforhør sigtet for grov vold. Her blev de alle varetægtsfængslet i fire uger indtil 5. februar. Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi Jesper Sørensen tidligt mandag morgen.

I forbindelse med episoden fandt politiet en blodig kniv i bilen med de tre mænd, der kædes sammen med knivstikkeriet. Kenneth Rodam fortalte søndag, at ofre og de formodede gerningsmænd kendte hinanden perifert.

Lukketid

Forløbet var ifølge politikommissæren, at de havde aftalt at mødes ved en fest. Da de tre mænd ankom, var festen ved at lukke, og det udløste ifølge politikommissæren et skænderi, som udviklede sig til knivstikkeri.

En betjent, der medvirkede i efterforskningen af sagen, blev i øvrigt udsat for vold af en 37-årig mand, som ikke havde noget med knivstikkeriet at gøre. Det skete, da betjenten søndag ved syvtiden i Aalborg bevogtede en bil i relation til knivstikkeriet.

Betjenten blev slået i ansigtet med knytnæveslag, hvorefter den 37-årige blev anholdt. Det skete ved brug af politistav, og anholdelsen blev af tilstedeværende videofilmet og lagt på nettet, oplyser Nordjyllands Politi. Ifølge politiet er der tale om en psykisk syg mand, som fik knubs under anholdelsen, men ellers ikke kom til skade.

Manden blev tilset på skadestuen og er siden blevet indlagt på en psykiatrisk afdeling. Episoden blev videofilmet, og optagelsen spredt på sociale medier. Politiet medgav i en pressemeddelelse, at der er tale om voldsomme billeder. Det fastholdes dog, at manden ikke er kommet til skade foruden at have lidt knubs.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu