Var på gerningssted: Nægter sig skyldig i drab

26. maj 2019 16:00 | Af: Ritzau Fokus

Natten igennem har Sydsjællands og Lolland Falsters Politi været til stede på en adresse i Stubbekøbing på Falster. Det skyldes, at en mand lørdag blev fundet dræbt.

Del:

En mand blev lørdag aften fundet dræbt i Stubbekøbing på det nordøstlige Falster. Søndag er en 31-årig mand blevet varetægtsfængslet indtil 14. juni og sigtet for drab.

Det bekræfter efterforskningsleder Søren Ravn over for lokalmediet Folketidende.

– Den varetægtsfængslede mand nægter sig skyldig i drab, men erkender, at han var på stedet, og han har ikke kæret afgørelsen om varetægtsfængsling, siger han til mediet.

Grundlovsforhøret fandt sted ved Retten i Næstved.

Mystisk forløb

Ifølge efterforskningslederen kendte den dræbte og den formodede gerningsmand hinanden i forvejen. Det har dog søndag eftermiddag ikke været muligt for politiet at finde frem til motivet for drabet.

– Det har ikke været muligt at afhøre den sigtede nærmere i dag, siger Søren Ravn til Folketidende.

Forbrydelsen fandt sted i den dræbtes eget hjem på Nykøbingvej i Stubbekøbing. De pårørende til den afdøde er underrettet.

Det var den sigtede selv, som alarmerede politiet lørdag klokken 22.45.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi rykkede med det samme ud, afspærrede det gule murstenshus og det nærliggende område, hvor også den 31-årige blev anholdt og sigtet i sagen.

Søndagens grundlovsforhør blev holdt for åbne døre, hvilket ellers er ret atypisk i alvorlige sager om eksempelvis drab.

At der er åbne døre betyder, at pressen og offentligheden har mulighed for at overvære hele retsmøde og dermed høre både anklagemyndighedens beviser mod den sigtede samt den sigtedes forklaring.

Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu