ANNONCE

Opgiver jagten på 200 Stein Bagger-millioner

24. oktober 2011 21:57 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Opgiver jagten på 200 Stein Bagger-millioner
Billede mangler

Kurator giver op. 200 Stein Bagger-millioner mangler stadig efter IT Factory-skandalen.
 
Siden starten af 2010 har kuratoren efter Stein Baggers svindelnummer i IT Factory jagtet 200 millioner kr., som det aldrig er lykkedes at finde. Nu opgiver kurator Boris Frederiksen at finde frem til pengene. Det skriver Nyhedsbureauet Newspaq.
 
– Vi ved, hvor pengene har været, men vi må også indrømme, at de ikke er der mere. Vi har kunnet følge pengestrømmene, men vi ved reelt ikke, hvor de er nu. Derfor vil det have for store omkostninger at jagte pengene yderligere, specielt når vi ikke ved, om pengene er der længere, siger Boris Frederiksen fra Kammeradvokaten til bt.dk.
 
Han forklarer, at pengene med stor sandsynlighed er endt i lommen på Stein Baggers svenske forretningspartner, Mikael Ljungman. I hvert fald har kuratoren kunnet følge pengene ind i selskaber med tilknytning til svenskeren.
  Ikke hos Bagger
– Vi ved reelt ikke, hvor pengene er i dag. Hvis jeg stødte på en konto, hvor der stod nogle penge med tilknytning til sagen, skulle jeg nok få dem tilbageholdt. Men vi må også konstatere muligheden for, at pengene er brugt, og derfor stopper vi jagten, siger Boris Frederiksen og understreger, at Stein Bagger ikke har noget med pengene at gøre.
 
– Vi har i hvert fald ingen indikation på, at han ved, hvor pengene er, og vi føler os ret sikker på, at Mikael Ljungman er den, der ved, hvor pengene er, fortæller Boris Frederiksen og peger på, at Mikael Ljungman – ligesom Stein Bagger – er dømt for groft bedrageri i sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu