ANNONCE

Opkald blev dyrt for ægtepar

25. marts 2020 22:15 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet holdt øje.

Opkald blev dyrt for ægtepar
Politiet fattede interesse for kvinden, da hun blev ved med at ringe manden op, mens han var anholdt. Genrefoto.

En 29-årig mand og dennes 26-årige hustru er begge blevet idømt ubetingede fængselsstraffe i en større narkosag. Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Sagen tog sin start om aftenen den 20. december 2019, hvor en patrulje vinkede den 29-årige mand ind til siden på Søren Frichs Vej i Aarhus. Betjentene mente, at manden virkede påvirket. Derudover fandt de en telefon i hans bil og en mindre mængde skunk. Politiet skønnede, at telefonen blev brugt til narkosalg, og det førte til, at mandens bolig i den vestlige del af Aarhus blev ransaget.

Artiklen fortsætter under videoen. 

I lejligheden fandt politiet lidt af hvert, herunder hundrede ecstasypiller og pulver, flere kilo pot, kokain, ketamin, skunk og hashplanter. Det hele blev beslaglagt, og politiet opdagede i øvrigt også, at manden havde et hjemmelavet skunklaboratorium i sin stue.

Telefonen ringede igen og igen

Mens denne del af politiets arbejde stod på, var manden anholdt, og han havde derfor ikke adgang til sin telefon, der ringede flere gange. Det var det samme nummer, der ringede igen og igen, og politiet fandt ud af, at opkaldet kom fra mandens hustru, der var tilmeldt en anden adresse end ham.

Politiet opsøgte kvinden dagen derpå. Hun nægtede at kende noget til de forskellige ting, politiet havde fundet på mandens adresse, men i hendes bil fandt politiet flere kilo skunk såvel som hash og kokain. På kvindens folkeregisteradresse fandt politiet fire kilo hash og skunk, MDMA, flere sprøjter indeholdende hasholie og et narkoregnskab.

Alt det blev gennemgået ved retsmødet onsdag. Den 29-årige blev dømt for “at have været i besiddelse af samtlige fundne stoffer med henblik på salg, og for forud for anholdelsen at have videresolgt 73 ecstasypiller,” som politiet skriver i pressemeddelelsen. Kvinden blev dømt for “at have medvirket til besiddelse med henblik på salg,” som politiet skriver i pressemeddelelsen, og dommen er blevet kommenteret af anklager Jacob Gents.

”En resolut og effektiv efterforskning fra politiets side fik fjernet en større mængde narko fra at komme i omløb og blive solgt på gaden, og jeg er tilfreds med, at manden og kvinden i løbet af få måneder nu er dømt i sagen på baggrund af en række solide beviser”, siger  Jacob Gents i pressemeddelelsen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu