Oprydning i Arsenal: Wenger vil af med anfører og målmand

15. marts 2013 10:46 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Oprydning i Arsenal: Wenger vil af med anfører og målmand
Billede mangler

London-klubben Arsenals målmand og anfører skal måske se sig omkring efter en ny arbejdsgiver.

 

I hvert fald skriver den engelske avis Daily Mail i dag, at keeper Wojciech Szczesny og anfører Thomas Vermaelen er i så store uoverensstemmelser med Wenger, at deres fremtid i klubben er tvivlsom.

Avisen erfarer således, at det var Wengers bekymringer om Szczesnys ‘mentale tilstand’, der gjorde udfaldet, da manageren satte keeperen af i onsdagens opgør mod Bayern Mïnchen. Desuden skulle Szczesny have skuffet Wenger på grønsværen i en sådan grad, at manageren gav det som begrundelse for, at han blev bænket.

Ifølge avisen er det særligt den polske keepers kæphøje attitude, der irriterer en gruppe Arsenal-spillere, som ikke mener, at hans præstationer retfærdiggør hans optræden.

Samtidig er Thomas Vermaelen lige så lidt populær hos den franske manager, som Wenger angiveligt skulle have mistet tålmodigheden overfor efter flere præstationer under middel fra anføreren. Derfor mener Daily Mail at vide, at Verdaelen og Szczesny kan være på vej væk fra klubben til sommer.

Angiveligt har Wenger Stoke-keeper Asmir Begovic, Sunderlands Simon Mignolet og Liverpools Pepe Reina i kikkerten som mulige afløsere for Wojciech Szczesny til sommer.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu