ANNONCE

Optimisme: Virksomheder venter fremgang

15. november 2011 08:41 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Optimisme: Virksomheder venter fremgang
Billede mangler

En helt ny undersøgelse fra Ret&Råd blandt mindre erhvervsdrivende viser, at hver tredje virksomhed tror på stigende omsætning.
Lavere vækstforventninger til fremtiden og vedvarende problemer med en stribe pengeinstitutter. Det kan man dagligt høre om i medierne. Men nu viser en ny undersøgelse fra Ret&Råd, at hver tredje mindre virksomhed faktisk venter fremgang.
I undersøgelsen svarer 20 procent af virksomhederne, at de venter en stigning i omsætningen på op til 10 procent. 10 procent venter op til 20 procent mere omsætning.
– Det er en pudsig tendens, som overrasker os, fordi mindre virksomheder typisk klarer sig dårligst i krisetider. Optimismen kan dog hænge sammen med, at en del virksomheder har haft succes med at hente nye opgaver ind i løbet af foråret og forsommeren, og at dette forventes at slå igennem på omsætningen,” siger Casper Hauberg Grønnegaard, direktør hos Ret&Råd, der løbende rådgiver mindre virksomheder.
Svage afsætningsmuligheder
Selvom der ny er tegn på bedring så er cheføkonom i Danske Bank, Steen Bocian, dog forsigtig i sine udtalelser:
– Krisen har aldrig sluppet sit tag, men der er plads til vækst. Og nogle virksomheder skal jo skyde frem. Det er det, vi ser her. Dog er muligheden for afsætning generelt svag, fordi det går dårligt i Sydeuropa, siger Steen Bocian

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu