ANNONCE

Optog lig-video og sendte på messenger

29. oktober 2020 22:39 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

"Hvad fanden?" svarede modtageren af den uhyggelige og morbide messenger-besked.

Optog lig-video og sendte på messenger
På Facebook Messenger modtog en mand en meget uhyggelig video fra en ven. Foto: Scanpix

Det er ikke altid til at vide, hvad der havner i indbakken på Facebooks beskedtjeneste Messenger, men for en australsk mand var det mere end uventet og ubehageligt, hvad han fik tilsendt i august 2019. Beskeden var fra Mert Ney, der skal i retten til december.

Kort inden beskeden havde han bestilt en ung kvinde til en halv time med såkaldt kæreste-oplevelse. Det er en service for mennesker, der har svært ved det med kærlighed og trænger til at få gang i følelserne og opleve lidt nærvær og omsorg.

Det var der dog ikke noget af dengang i 2019. I stedet stak Mert Ney den 24-årige Michaela Dunn nærmest omgående, da han blev lukket ind i hendes lejlighed på Clarence Street i Sydney. Tirsdag blev sagen mere eller mindre udrullet i retten, skriver Sydney Morning Herald.

Efterlod blodspor

Inden han forlod lejlighed og slæbte et langt blodspor efter sig i opgangen, optog den unge mand altså en video, hvor han nærmest manisk grinende stod bøjet over kvindens lig. Med det samme sendte han video til en ven gennem beskedtjenesten.

Da vennen svarede “hvad fanden?”, svarede Mert Ney, at han var psykopatisk. “Jeg grinte, min ven. Af frygten”, skrev han blandt andet, kom det frem i retssagen. Ney har allerede erkendt sig skyldig i flere anklager, så til december er der blot tale om en udmåling af straffen.

Efter det voldsomme drab stormede manden ud på gaden, hvor han råbte og skabte sig, inden han stak en tilfældig kvinde i ryggen og forsøgte at ramme yderligere en. Han blev til sidst overmandet af forbipasserende – blandt andre en mand med en stol.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu