Ordførere hører ingenting om ringen

21. februar 2012 10:35 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Ordførere hører ingenting om ringen
Billede mangler

De menige politikere svæver fortsat rundt i uvidenhed om betalingsringen.
Ifølge Newspaqs kilder sidder ordførere fra S, SF, R og Ø klar til at blive ringet op. Og få besked på, hvad der sker med ringen.
“Jeg ved absolut intet andet end en masse tekniske data om betalingsringen, og jeg får helt sikkert først noget at vide, når regeringstoppen er blevet enige,” fortæller én af ordførerne.
Fodfolket bliver informeret, når de skal til at stå på mål for den endelige beslutning. Det er nemlig dem, der skal tage tæskene fra oppositionen i Folketingssalen, når lovforslaget bliver fremlagt. Hvis det da overhovedet bliver fremlagt.
“Hvorvidt den overhovedet kommer, er jeg slet ikke sikker på. Faktisk er jeg meget spændt på at høre, hvad de bliver enige om,” lyder det fra en anden kilde.
Helle Thorning-Schmidt er nu personligt gået ind i sagen for at få skabt noget ro om betalingsringen . Hun har derfor sat sig for bordenden under et tidligt morgenmøde sammen med de andre topministre i regeringen, Villy Søvndal, Thor Möger Pedersen og Bjarne Corydon.
Kilder forventer, at hun vil offentliggøre det endelige resultat af betalingsringens skæbne på sit ugentlige pressemøde klokken 11:30.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu