Østjylland har landets største boliger

10. juli 2012 06:43 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Østjylland har landets største boliger
Billede mangler

733 kvadratmeter i gennemsnit er husene på Pøt Møllevej i Hammel og dermed er det den vej i Danmark, der har de største huse.
 
Beboerne på Pøt Møllevej i Hammel i Østjylland har masser af plads. I hvert fald ifølge boligsiden.dk. Her har man nemlig opgjort Danmarks største huse fordelt på vejnavne og opgørelsen viser, at husejere på Pøt Møllevej i gennemsnit har 733 kvadratmeter at boltre sig på.
 
Nummer to vej på listen Næstved Landevej i Fuglebjerg på Sydsjælland, hvor husejerne i gennemsnit råder over 530 kvadratmeter.
 
I top ti finder man desuden hele syv veje omkring Strandvejen nord for København.
 
”Søger du rigtig mange kvadratmeter – kan det ifølge vores nye opgørelse godt betale sig at besøge Pøt Møllevej i Hammel. Det er nemlig den vej i Danmark, hvor husene i gennemsnit er allerstørst – nemlig hele 733 kvadratmeter. Kan lidt færre kvadratmeter også gå an, er Næstved Landevej på Sydsjælland og Øregårds Allé i Hellerup også gode bud, da de også er i top tre over veje med landets største huse, siger Birgit C. Daetz, kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.
 Fakta: Top fem veje med Danmarks største huse:
1: Pøt Møllevej i Hammel er den vej i landet, hvor husene i gennemsnit er størst. Her er husene i gennemsnit på 733 kvadratmeter.
2: Næstved Landevej i Fuglebjerg på Sydsjælland. Her er husene i gennemsnit på 530 kvadratmeter.
3: Øregårds Allé i Hellerup, som ligger tæt på Strandvejen nord for København. Her er husene i gennemsnit på 520 kvadratmeter. 
4: Hveensvej i Vedbæk. Her er kvadratmeterantallet på 496 kvadratmeter.
5: Himmelbjergvej blot tre kilometer vest for Ry, og her er husene i gennemsnit på 481 kvadratmeter.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu