Langt synderegister: 20-årig idømt otte måneders fængsel

8. marts 2013 10:08 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Langt synderegister: 20-årig idømt otte måneders fængsel
Arkivfoto: Kriminalforsorgen.

Det er dumt at køre bil, hvis man ikke har kørekort. Og fet er rigtig dumt at sætte sig bag rattet 27 gange i løbet af 2012, når man ikke har lov til at køre.

 

Torsdag blev en 20-årig mand ifølge nordjyske.dk idømt otte måneders fængsel ved Byretten i Aalborg. Oven i skal han betale en bøde på 25.000 kroner, og han kan ikke forsøge at erhverve sig kørekort de kommende fire år.

Den 20-åriges lemfældige forhold til kørsel er ikke eneste plet på straffeattesten. Hans synderegister er særdeles omfattende, og det har været med til at skærpe straffen.

Han blev også dømt for 14 gange at have tanket brændstof for samlet knap 10.000 kroner uden at betale. Og straffen omfatter også, at han syv gange har overtrådt restaurationsloven ved at opholde sig i Jomfru Ane Gade, selv om han ikke måtte.

Han er, skriver nordjyske.dk, seks gange anholdt med hash til eget forbrug og har en enkelt gang kørt bil påvirket af hash. Den 20-årige er også dømt for et biltyveri og tre andre tilfælde af tyveri samt for at køre over for rødt lys to gange.

Endelig fandt retten manden skyldig i et tilfælde af farlig og hensynsløs kørsel i Aalborg.

Den 20-årige udbad sig betænkningstid i forhold til, om han vil anke.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu