ANNONCE

Otte ting du med garanti glemmer at gøre rent

14. februar 2020 09:36 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Det kan være svært at få rengøringen til at slå til, hvis man overser vigtige steder.

Foråret er for mange lig rengøring, og det kan være en dræbende kedelig omgang, der trækker tænder ud. En solid gang rengøring er på manges to-do lister og dårlige samvittighed. Til gengæld, når vi så er i gang med rengøringen, glemmer mange en række helt essentielle ting.

Artiklen fortsætter under videoen.

Et af stederne er hjemmets stikkontakter. Overvej bare, hvor mange forskellige menneskehænder, der rører ved jeres stikkontakter rundt om i huset. Det betyder mange forskellige smittekilder og også mange forskellige potentielt skadelige og sygdomsfremkaldende bakterier.

For eksempel forkølelse, influenza og andre af den slags smadderirriterende sygdomme smitter ved berøring. Husk derfor at vaske stikkontakterne ned med sæbevand.

Samme gælder i øvrigt for din telefon og ikke mindst tastaturet til din computer. Du kan jo selv overveje, hvor mange berøringer begge dele er udsat for i løbet af en enkelt dag.

Det amerikanske forbrugermagasin Consumer Reports har kigget nærmere på flere steder, som mange med garanti glemmer at rengøre i hjemmet.

I galleriet øverst kan du se, hvor mange glemmer at gøre rent i hjemmet.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu