ANNONCE

Otteårig måske kidnappet

29. december 2020 21:05 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet frygter, at den otteårige pige er blevet bortført - af sin mor.

Otteårig måske kidnappet
Den efterlyste pige er fundet i god behold. Foto: Elo Christoffersen.

Opdatering: Pigen er fundet i god behold. Derfor er navne og billeder slettet. Læs historien HER.

Original artikel:

Københavns Vestegns Politi efterlyser tirsdag aften en otteårig pige ved navn XX. Politiet har en mistanke om, at pigen kan være blevet kidnappet. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Pigen forlod angivelig af sig selv en adresse på Bagsværdsvej i Bagsvært mandag ved middagstid. Hun er efterfølgende forsvundet, men politiet har grund til at tro, at pigen er i sin mors varetægt. Moderen – en 47-årig kvinde – har ikke forældremyndighed over pigen.

Det formodes, at moderen, XX, vil forsøge at tage XX med sig til Israel. Det formodes, at både mor og datter stadig opholder sig i Danmark, men nu beder politiet om hjælp til at finde barnet, der er savnet og moderen, der er mistænkt for bortførsel.

– Vi har grund til at formode, at pigen fortsat er i Danmark, men vi har brug for offentlighedens hjælp til at lokalisere hende, for at sikre, at hun kan vende sikkert hjem til sin far, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

Har du kendskab til pigens opholdssted eller øvrig info i sagen, så kan du døgnet rundt ringe til Københavns Vestegns Politi på telefonnummer 43861448.

Otteårige XX beskrives som mellem 140 og 150 centimeter høj og almindelig af bygning. Hun har mellemlangt brunt hår, store brune øjne og taler dansk. Da hun forsvandt, var hun iført hvid trøje, sorte bukser med lyserøde striber langs benene og sorte kondisko med farvet logo.

47-årige XX beskrives som 170 centimeter høj og almindelig af bygning. Hun har grønne øjne og langt sort hår.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu