Otterup: 36-årig i livsfare efter grov vold på “Ibs Garage”

18. marts 2012 19:53 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Otterup: 36-årig i livsfare efter grov vold på
Billede mangler

36-årig mand stoppede slagsmål men fik efterfølgende så mange tæsk, at han nu ligger på intensivafdelingen på Odense Universitetshospital.
 
Politiet er i gang med at optrevle en vild nat i Otterup, hvor værtshuset Ibs Garage dannede ramme om flere slagsmål.
 
I det ene tilfælde er resultatet af volden tæt på at koste en 36-årig mand livet. Han er lige nu at finde på intensiv afdeling på Odense Universitetshospital med svære kvæstelser i hovedet efter at være blevet skubbet baglæns i asfalten efter at have modtaget flere slag og spark.
 
Foreløbig er fire personer anholdt i sagen, og i morgen skal de for en dommer, som skal afgøre, om de skal varetægtsfængsles.
 
Politiet er dog langt fra færdige med at efterforske den voldelige aften på Ibs Garage. Det foreløbige overblik tyder på, at den hårdt sårede mand faktisk er en redningsmand; en redningsmand der gik imellem flere kamphaner, men endte med selv at måtte tage den største del af skraldet.
 
Klokken 02:30 i nat var et voldsomt skænderi ved at videreudvikle sig til vold. Her var det så, at den 36-årige lagde sig i mellem og fik det stoppet.
 
Derefter gik den ene af kamphanerne tilbage ind på diskoteket, og herinde blev han så overfaldet med spark og slag samt tramp i ansigtet, oplyser Fyns Politi.
 
Han fik så mange tramp, at der var deciderede sålaftryk i ansigtet på ham.
 
De fire anholdte er henholdsvis 15,22,23 og 25 år gamle.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu