ANNONCE

Otterup-familie var ved at rydde fælles hus

27. juli 2012 12:13 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Otterup-familie var ved at rydde fælles hus
Billede mangler

Det er formentlig en ulykkelig opsplitning af familien, der er årsagen til, at en mand torsdag skød og dræbte sin 38-årige samlever og hendes seksårige datter.
Det siger Henrik Justesen, vicepolitiinspektør ved Fyns Politi.
– Vi ved, at huset næsten var blevet tømt, og at familien var samlet for at fjerne de sidste ting i huset, siger Henrik Justesen.
– Så motivet skal nok findes i, at det er en familie, der var ved at gå fra hinanden, siger vagtchefen.
Henrik Justesen understreger dog, at politiet aldrig med sikkerhed vil kunne fastslå motivet, fordi alle de implicerede har mistet livet.
Politiet mener, at den 38-årige mand har skudt sin tidligere samlever på 38 år og en pige på seks år, hvorefter han tog sit eget liv.
Den dræbte kvinde har ligeledes en 14-årig søn. Han var hos sine slægtninge, da han fik beskeden om, at hans mor og lillesøster var blevet dræbt.
– Drengen var på en sportsplads, da det skete. Han blev efterfølgende ringet hjem til nogle familiemedlemmer, hvor han blev underrettet om, hvad der var sket, siger Henrik Justesen.
Politiet blev alarmeret klokken 16.30 torsdag og fandt de tre liggende døde i parcelhuset på Bakkevej. Det var en nabo, der fandt de tre skudt i huset, og som ringede 112.
De tre lig er nu ved at blive obduceret.
– Obduktionen ventes at være færdig omkring klokken 14, siger Henrik Justesen fra Fyns Politi.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu