ANNONCE

Kvinde fundet kvæstet i vejkryds

13. januar 2020 14:02 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Kvinden selv har ikke kunnet bidrage med oplysninger.

En tilskadekommen kvinde blev lørdag aften fundet i et fodgængerfelt.

Nu vil politiet meget gerne i kontakt med borgere, der kan hjælpe med at opklare, hvad der er gået forud.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i sin døgnrapport.

Artiklen fortsætter under videoen

Lørdag klokken 21.20 blev politiet kontaktet af pårørende til en 69-årig kvinde fra Holbæk, som nu var indlagt på sygehuset i Holbæk med indre kvæstelser. Hun har måske også kvæstelser i hovedet.

Hvorfor, kan hun ikke selv fortælle.

Fundet hjælpeløs

Politiet fik klarlagt, at hun klokken cirka 18.00 var blevet fundet liggende hjælpeløs i et fodgængerfelt midt på Munkholmvej i krydset ved Stormøllevej-Østre Fælledvej.

En kvindelig cyklist havde fundet hende liggende på vejen ukontaktbar og med en hundesnor i hånden. Hunden var dog løbet væk og hjem til kvindens bopæl i nærheden. Ifølge cyklisten var der ingen øvrige trafikanter på stedet, hvorfor hun sammen med andre trafikanter, der kom til stedet, fik slået alarm og afspærret stedet, så ingen kørte ind i kvinden.

Hun blev bragt på skadestuen, men årsagerne til kvindens tilskadekomst kunne ikke umiddelbart klarlægges, da kvinden ikke selv var i stand til at afgive en forklaring om sine skader.

Afspærrede stedet

Efterfølgende afspærrede politiet findestedet på Munkholmvej i forbindelse med en nærmere undersøgelse med assistance fra en tilkaldt bilinspektør. Heller ikke disse undersøgelser kunne klarlægge omstændighederne eller årsagen til kvindens tilskadekomst nærmere.

Politiet arbejder ud fra en teori om, at der enten kan være tale om et færdselsuheld eller måske et overfald.

Kvinden var iført en mørk dynejakke, da hun blev fundet på vejen, og bliver i øvrigt beskrevet som cirka 160 centimeter høj og med langt brunt hår. Ud over indre kvæstelser havde hun også tydelige, friske skader i ansigtet.

Overfald eller ulykke?

Politiet har indledningsvis optaget rapport om sagen som et færdselsuheld, men udelukker ikke andre årsager til hendes kvæstelser.

Politiet i Holbæk vil gerne i kontakt med personer, der kan bidrage med oplysninger om kvindens færden i området ved findestedet, eller som måske har set noget usædvanligt ske i området.

Har du oplysninger i sagen, kontakt Midt- og Vestsjællands Politi på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu