ANNONCE

Overfaldet med knivstik på gaden

4. februar 2020 19:21 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 33-årig mand blev pludselig overfaldet på åben gade. Gerningsmændene stak af fra stedet i bil.

Gerningsmændene bag et brutalt overfald tirsdag formiddag er endnu på fri fod tidligt tirsdag aften, oplyser vagtchef Karsten Højrup Kristensen fra Nordjyllands Politi til Newsbreak.dk.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Faktisk er der intet nyt at berette om sagen, og derfor henviser vagtchefen til en tidligere udsendt pressemeddelelse om sagen. Her i står det beskrevet, hvordan der klokken 9.26 kom en anmeldelse via alarmcentralen.

Ifølge den var en mand blevet stukket med en kniv et sted på Thuresensvej i Nørresundby nord for Limfjorden. Det fik naturligvis politiet til at troppe talstærkt op.

Her viste det sig, at en 33-årig mand var offeret, og han var både blevet overfaldet og stukket med kniv. Faktisk både i arm og ben, kunne politiet oplyse.

Offeret blev kørt til behandling for sine skader, og politiet understreger, at han på intet tidspunkt har været i livsfare.

Forsvandt

Kort efter det voldsomme overfald, der blev begået af tre til fire gerningsmænd, stak disse af sammen i en mørkfarvet bil af typen stationcar. Det er uvist, hvilken retning mændene stak af i.

Selve signalementet af overfaldsmændene er særdeles sparsomt.

De formodede gerningsmænd beskrives alle som værende mænd iført hættetrøjer med hætterne trukket op. Det er uvist, om der var tre eller fire gerningsmænd, oplyser politiet.

Af samme grund vil ordensmagten naturligvis gerne høre fra vidner, der eventuel må kunne bidrage med mere udførlige signalementer af de mistænkte.

Nordjylland Politi er færdige på gerningsstedet i Nørresundby, og man efterforsker nu videre sagen, herunder skal der afhøres en række personer og foretages en række undersøgelser, som politiet ikke ønsker at uddybe.

Ved du noget, kan du kontakte politiet på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu