ANNONCE

Overhalede, dyttede og råbte efter patrulje

10. april 2020 13:53 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En bil blev torsdag standset på Strandvejen i Aarhus efter en overhaling af en politipatrulje.

Overhalede, dyttede og råbte efter patrulje
En patrulje standsede torsdag en personbil med to unge mænd, der gav dem lidt problemer. Foto: Elo Christoffersen/ arkiv

På Strandvejen i Aarhus blev en bil standset, efter bilen havde overhalet og dyttet af en patruljevogn. Det blev dog en lidt større opgave for patruljen, da de fik standset bilen.

Det fremgår af døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

Torsdag eftermiddag klokken 14.30 blev en patruljevogn overhalet af en personbil, ligesom personbilen også dyttede af patruljen. På Inge Lehmanns Gade blev bilen standset af patruljen.

Da betjentene bevægede sig hen mod personbilen, steg en 20-årig mandlig passager ud af bilen og begyndte at råbe af politiet. Passageren blev bedt om at forholde sig roligt, men det hjalp ikke. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og anholdt.

Men det var ikke nok for den 20-årige, for han satte sig til modværge og blev derfor yderligere sigtet for at hindre politiets arbejde.

Desuden var der også problemer ved personbilens fører – en 19-årig mand – der blev skønnet påvirket af narkotika. Han blev anholdt og sigtet for Færdselslovens § 54 om, at man ikke må føre bil, når man er påvirket af euforiserende stoffer.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu