Overlæge advarer: Tornadoen i Lalandia giver skader

9. juli 2012 19:35 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Overlæge advarer: Tornadoen i Lalandia giver skader
Billede mangler

Tornadoen i Lalandia Rødby har givet mellem tre og syv skader på personer i løbet af weekenden – overlæge råber vagt i gevær.
 
”Kaskader af vand, høj fart og masser af overraskelser i denne vandrutsjebane, der er i sin helt egen liga.”
Det lover Lalandia Rødby at deres nye store attraktion Tornadoen giver dem, der kaster sig ud i den vilde vandrutsjebane, der begynder turen 24 meter oppe i luften.
 
Men det er tilsyneladende ikke kun kaskader af vand og fart Tornadoen giver de vandhunde, der kaster sig ud i den. Ledende overlæge ved Ortopædkirurgisk Afdeling på sygehuset i Nykøbing Falster, Birger Taylor, råber nemlig vagt i gevær efter mellem tre og syv personer i weekenden sandsynligvis er blevet skadet af Tornadoen.
 
– Det er knubs og mindre skader på brystkasse og nakke. Der er ikke nogen, der har brækket noget, heldigvis, siger overlægen til eb.dk.
 
Lalandias direktør siger til eb.dk, at Lalandia kun har registret fem skader siden Tornadoen åbnede for 10 dage siden. Det drejer sig blandt andet om en skulderskade, en der slog halebenet og et slag på kæben – der muligvis brækkede.
– Vi er selvfølgelig kede af, når der kommer skader, siger Jan Harrit til eb.dk
 
Sygehuset er nu begyndt at registrere skaderne fra Lalandia og har desuden meldt sagen til politiet, der er tilsynsmyndighed. Der har nemlig været flere episoder med skader siden Tornadoen blev åbnet den 28. juni i år men de episoder er ikke blevet registreret. Det bliver de fremover. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu