ANNONCE

Overlever 7 dage i jungle uden mad

24. april 2021 20:25 | Af: Maiken Krongaard, mk@newsbreak.dk

En tysk turist farede vild i Putimayo-junglen på vej til byen Mocoa i Colombia. Men efter en uge alene i junglen blev den dehydrerede mand reddet af nogle colombianske soldater

Se videoen øverst i artiklen

Det må ikke være rart at være på egen hånd i en jungle, når man farer vild – og hverken har vådt eller tørt.

Men det var det, som den tyske turist, 29-årige Daniel Florian, oplevede. Han var på vej til byen Mocoa i Colombia, men mistede overblikket over, hvor han var, og i hvilken retning han skulle gå.

Daniel Florian forsvandt 13. april i Putimayo-junglen, som ligger i den sydlige del af Colombia og er en del af Amazonasjunglen.

Den tyske mand var savnet i hele syv dage. Han blev sidst set, da han besøgte nogle gamle lokale samfund uden for Mocoa.

“Mit energiniveau var lavt

Men efter en uge alene uden mad blev en dehydreret Daniel Florian fundet og reddet af nogle colombianske soldater ved floden Caqueta River. 

“De gav mig noget vand. Mit energiniveau var virkelig lavt,” fortæller den 29-årige turist.

Genereal Hector Fabio Aristiazabal, som var i spidsen for soldatergruppen, der kom den tyske turist til undsætning, udtalte:

“Han blev fundet slemt dehydreret med hudlæsioner og hævelser og havde ingen personlige ejendele.”

Daniel Florian blev fragtet til en militærklinik, hvor sundhedsansatte behandlede og tog sig af ham, og derefter lå han indlagt på Jose Maria Hernandez Hospital i Mocoa. 

Se videoen øverst i artiklen

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu