ANNONCE

Overraskelse på bankkonto blev til et mareridt

11. september 2019 16:43 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Et par er sigtet for tyveri.

Overraskelse på bankkonto blev til et mareridt
En hel del af de mange penge forsvandt, før banken opdagede fejlen. Genrefoto.

Det kan have været starten på en drøm, men det er forvandlet til at mareridt, at et ægtepar pludselig opdagede over 800.000 ekstra kroner på deres bankkonto.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre, hvis du gør dig sådan en oplevelse, må det vigtigste råd være, at du kontakter din bank. Det skriver CBS News.

Denne historie eksisterer formentlig kun også, fordi Robert og Tiffany Williams ikke kontaktede deres bank, da de en dag kunne se 120.000 ekstra dollars på deres konto.

Artiklen fortsætter under videoen

Pengene var ved en fejl blevet sat ind på parrets konto af en bankansat, men i stedet for at kontakte banken for at gøre den opmærksom på problemet, gjorde de noget andet. Sådan lyder det i anklagen mod dem.

En måneds storforbrug

Ifølge Pennsylvania State Police begik banken fejlen i maj, og først i juni blev den opdaget.

I den mellemliggende periode havde Roberg og Tiffany haft travlt. De havde lagt 15.000 dollars i udbetaling på en ny bil, købt forskellige former for crossere, en racerbil og en autocamper. De havde også betalt en del regninger og i alt brugt omkring 100.000 dollars på en måneds tid.

Da banken blev opmærksomme på, at de havde indsat pengene på den forkerte konto, trak de dem tilbage, hvilket efterlod et gabende tomt hul i parrets konto. Washington Post skriver, at parret havde 1121 dollars stående på deres konto, før de mange penge blev sat ind. Da banken tog beløbet tilbage, var der et overtræk på 107.416 dollars.

Sigtelser

Det har været heromkring, at der kom en sag ud af det hele, siden pengene jo manglede, og parret kunne ikke umiddelbart hæfte for beløbet.

Politiet blev involveret, og ifølge CBS News var der mere eller mindre tale om en tilståelsessag, siden Robert og Tiffany hurtigt indrømmede, at de havde brugt de mange penge, klar over at det ikke var deres.

Aaron Brown, betjent hos politiet Pennsylvania sidder med sagen, og ifølge ham nåede historien til et punkt, hvor Tiffany fortalte banken, at pengene var blevet brugt på lidt af hvert, men at parret ville forsøge at skaffe de forsvundne penge tilbage. Herefter hørte banken ikke fra parret igen.

De er siden blevet sigtet for tyveriet af de mange penge, og ifølge Washington Post ved Robert godt, at den er gal.

– Det eneste, jeg vil sige er, at vi tog imod nogle dårlige råd fra nogle mennesker, og det var nok ikke det bedste at gøre, siger Robert Williams.

Sagen kører nu ved retten. Udfaldet er ukendt.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu