Oversygeplejersker: Vi vil have mere i løn!

19. april 2012 08:39 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Oversygeplejersker: Vi vil have mere i løn!
Billede mangler

Vi er lige så gode som dem i det private erhvervsliv.
Det budskab vil række ledendesygeplejsker i dag sætte en tyk streg under på en fagkongres. Derfor kræver Dansk Sygeplejeråds lederforening højere lønninger til sygeplejersker i lederstillinger.
“Det vi vil gå ud og pege på det er, at der bliver bedrevet rigtig god ledelse i det offentlige danske sundhedsvæsen, og det er direkte sammenligneligt med topledere i det private erhvervsliv,” siger Irene Hesselberg formand for Dansk Sygeplejeråds lederforening til Newspaq og understreger, at ledende sygeplejersker ofte kan have mellem 80 og 400 ansatte at tage vare på.
Formanden indrømmer dog, at det nok ikke er et populært budskab.
“Jeg tror, at det vil blive modtaget skidt, for den offentlige kasse mangler penge og så vil man synes, at det vil være grådigt, at vi går ud med det her budskab, når det samtidig bliver fyret ansatte. Men det ændrer jo ikke på, at vi synes, at vi har en god sag,” siger hun.
Irene Hesselberg peger på, at ledere i det private erhvervsliv, der har samme ledelsesansvar som f.ek. oversygeplejerskerne ofte får mindst det dobbelte i lønningsposen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu