Øxner: Jeg ville gerne have Frank Ocean og Daft Punk

18. april 2013 22:40 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Øxner: Jeg ville gerne have Frank Ocean og Daft Punk
Billede mangler

Årets plakat med alle de over 180 musiknavne, der spiller på Roskilde Festival 2013, er blevet offentliggjort. Blandt andet tæller nye afsløringer som Black Rebel Motorcycle Club, James Blake, Miguel, Suicidal Tendencies og Bobby Womack. Men ingen deciderede hovednavne blev tilføjet til de allerede afslørede torsdag.
Festivalens musikchef, Rikke Øxner, er selvsagt godt tilfreds med 2013-programmet, men ærgrer sig alligevel over enkelte bands, som hun ville ønske, kunne klæde plakaten.
»Der er to, og jeg er ked af, at det er de samme som sidste år: Daft Punkt og Rage Against The Machine,« siger hun til musiksiden soundvenue.com.
Og heller ikke den populære sanger Frank Ocean er til at finde blandt musikerne til dette års festival. Til trods for mange gisninger om, at han ville dukke op.
»Han er i Europa i samme periode, og vi har også haft dialogen. Men der var mange ting, der skulle falde i hak, og vi havde også gang i Miguel og Kendrick Lamar. Og på et tidspunkt var der bare nogle omstændigheder, der gjorde, i forhold til hvor mange jobs han kunne presse ind lige i den uge, at det ikke kunne lade sig gøre, og så satsede vi på de to andre,« forklarer Rikke Øxner til soundvenue,com.

 

Hovednavnene på festivalen i år er Kraftwerk, The National, Queens of the Stone Age, Rihanna, Sigur Rós, Slipnot og Volbeat, mens et hav af mere eller mindre kendte bands også optræder.

På Roskilde Festivals hjemmeside var der efter afsløringen blandede meninger om årets line up.

»Glæder mig meget til dette års #rf13 Meget mere end jeg har gjort i flere år faktisk. #hatersgonnahate,« skriver én festivalgænger på Twitter, mens andre er knap så positive:

»Jævnt kedeligt #RF13 lineup. Svageste headliners længe.«

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu