ANNONCE

P-selskab: Husk dette i weekenden

22. oktober 2019 06:11 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Der er flere gode grunde til at huske på, at urene skal stilles en time tilbage i kommende weekend. Også for pengepungens skyld.

Nok er det i øjeblikket ualmindeligt lunt for årstiden. Det ændrer dog ikke på, at det i weekenden bliver officielt vintertid. Det betyder, at vi skal stille vores ure, heriblandt det i bilen og den elektroniske p-skive, en time tilbage. Helt præcis skal det ske natten til søndag den 27. oktober. Ellers kan det koste nogle trælse ‘dumme-bøder’.

Artiklen fortsætter under videoen

Der er desværre mange bilister, som glemmer netop uret i bilen, og det kan betyde, at de får indstillet p-skiven forkert, når de parkerer. Det er også langt fra alle, der er opmærksomme på, at den elektroniske p-skive, i modsætning til mobiltelefonen, ikke indstiller tiden af sig selv.

Ærgerlige udgifter

At komme hen til sin bil og blive mødt af en p-afgift under vinduesviskeren er ikke bare træls. Det er møghamrende træls. Så for at bidrage til at forebygge sådan en oplevelse, minder Q-Park alle bilister om at indstille uret i bilen og den elektroniske p-skive på søndag for at undgå de kedelige afgifter.

– Vores job er at fjerne eller mindske misbruget af p-pladserne dér, hvor vi er blevet bedt om at føre opsyn. Det kan vi kun gøre ved at tjekke, om bilernes p-skiver er indstillet rigtigt. P-vagterne har kun bilens p-skive at forholde sig til, når de skal kontrollere, om en bil har ret til at holde på p-pladsen, udtaler direktør hos Q-Park Alex Pedersen i en pressemeddelelse

Han gør samtidig opmærksom på, at skiftet til vintertid ikke betyder, at der vil være flere p-vagter på arbejde på søndag.

– Q-Park har præcis samme bemanding den 27. oktober som på alle andre søndage, siger han.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu